Frakt
Frakt tillkommer på varje paket. Alla paket skickas via DHL Företagspaket/ Service point. För leverens till Finland, Norge och Damnark tillkommer svenska postens fraktpriser. För leverans till övriga länder tillkommer frakt och ev. införselkostnader. 

Fraktfritt över 400:-

Frakt upp till 399:- är 79:- ink moms

Sekretess
Vi skyddar dina personliga uppgifter och vi använder den information som du lämnat till oss enbart till att genomföra våra leveranser till dig Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och KN Nail Products AB följer givetvis de regler som finns i datalagen och personuppgiftslagen. 


Ej uthämtade paket:
Det är upp till kunden att ange en giltig leveransadress. Om KN Nail Products AB får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller ej hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt samt frakten för Ej uthämtat paket och omkostnader för hantering. KN Nail Products AB mailar kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar men avvaktar svar från kunden.

Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe 

Retur och reklamation

Om det har uppstått en skada under transport, varan är defekt eller om kund vill åberopa annan felaktighet skall KN Nail products AB på mail butiken@knnailproducts.se kontaktas inom 10 dagar efter fakturadatum.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller inte för företag.  Returrätt för privatperson/konsument gäller endast vid obruten förpackning.


Returer ska skickas till:
KN Nail Products AB
Skytteholmsvägen 26
17144 Solna

OBSERVERA! Vid angivande av felaktig leveransadress, leveranshinder eller ändring av utkörningsadress debiteras för DHL´s kostnader!!  

Var noga med att ange om du eller ditt företag finns och/eller arbetar på en c/o-adress, t ex inhyrd i en salong. Du måste också vara anträffbar på den adress du angivit eller kommit överens om vid DHL´s avisering mellan 08.00 - 17.00.
DHL lämnar ej ut paket till annan än adressaten.

Alternativt kan du på din order ange att du vill ha leveransen till en SERVICEPOINT-adress där du själv kan hämta paketet.

Tillagd i varukorgen